Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

REGIONALNA LIGA Vaterpolisti Partizana ubedljivi protiv Splićana

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Vaterpolisti Partizana (Foto: Starsport)

Vaterpolisti Partizana pobedili su na turniru u Beogradu ekipu Mornara iz Splita sa 19:8 (4:0, 4:3, 5:2, 6:3), u meču devetog kola Regionalne lige.


LIGA 1: Od 21 igraju Lans – Marselj, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.65. 


Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Petar Velkić sa četiri gola, dok su Milan Aleksić i Aleks Bouen postigli po tri gola. U splitskom timu najbolji učinak su imali Marin Vrdoljak sa tri i Roko Akrap sa dva pogotka.

Partizan je trenutno sedmi sa 12 bodova, dok je Mornar pretposlednji, 12. sa jednim bodom. Crno-beli će sutra igrati protiv Jadrana iz Splita, a Mornar igra protiv Šapca.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

NADIGRANI RUSI Čukarički startovao pobedom u Turskoj

UŽAS U ENGLESKOJ Jeziv sudar glavama, prekid trajao 20 minuta (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.