Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

“ORLOVI”, TEŽAK POSAO VAS ČEKA NA EP Slovenija očitala lekciju Portugalcima! Imao je Piksi šta da vidi i na mečevima Engleske i Danske

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Biće teško u Nemačkoj. Srbija je u grupi sa veoma kvalitetnim reprezentacijama, a one su to dokazale i večeras u prijateljskim mečevima.


NBA: Kvota na pobedu Golden Stejta protiv Majamija u našoj kladionici je 1.75. Utakmica počinje u 00:30. 


Slovenija je pokazala da greše oni koji su je svrstali kao najslabiju selekciju u grupi. Reprezentacija Matjaža Keka savladala je Portugaliju sa 2:0 u Ljubljani i na taj način pokazali o koliko kvalitetnom timu se radi.

Svih 90 minuta na terenu proveo je Kristijano Ronaldo, ali nije ni on bio od pomoći svojoj državi u ovom meču bez rezultatskog značaja. Protiv kakve reprezentacije je igrala Slovenije najbolje svedoči podatak da su Portugalci pre ovoga meča imali seriju od 11 uzastopnih pobeda.

Slovenija je do pobede stigla u finišu meča golovima Adama Gnezda Ćerina, u 72. i Timija Maksa Elsnika u 80. minutu.

Pored Slovenije, pobedu je zabeležila i Danska. Ona je na domaćem terenu, stekao se utisak i sa pola gasa, slavila protiv Farskih Ostrva sa 2:o. Strelci na ovom meču bili su Hojbjerg u 8. i Darami u 52. minutu.

Engleska nije uspela da zabeleži pobedu, ali je igrala sa veoma kvalitetnim protivnikom. Najjača ekipa iz naše grupe odigrala je 2:2 na domaćem terenu sa Belgijom.

Poveli su Belgijanci u 11. minutu golom Tilemansa, ali je Engleska samo šest minuta kasnije poravnala preko Tonija sa bele tačke. Već do odlaska na poluvreme isti reprezentativac Belgije doneo je novu prednost svojoj reprezentaciji, a igrao se 36. minut. Konačnih 2:2 postavio je jedan od najboljih fudbalera današnjice Belingem u petom minute sudijske nadoknade utakmice.

UTAKMICE PROTIVNIKA SRBIJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU

Danska – Farska Ostrva 2:0 (Hojbjerg 8, Darami 52)

Slovenija – Portugalija 2:0 (Čerin 72, Elšnik 80)

Engleska – Belgija 2:2 (Toni (penal) 17, Belingem 90+5 – Tilemans 11, 36)

1 komentar

1 komentar

  1. Dusan

    30.03.2024. at 10:26

    Nece nam dati Slovenci mnogo samo pet komada, Danci tri, a za Engleze da ne pricam nista. Kako igramo ko babe to ce jos biti uspeh?!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.