Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

Reprezentativac Srbije stigao u Galatasaraj

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Srpski centar Dušan Ristić ima novi klub. Zvanično je potvrđeno da je 27-godišnji reprezentativac Srbije, visok 213 santimetara, postao član Galatasaraja.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Sloboda – OKK Beograd biti ubačeno više od 163 poena.


Ristić je bio deo državnog tima na Evropskom prvenstvu ove godine. Ujedno, redovan je na svim utakmicama srpske selekcije tokom FIBA “prozora”.

Rođeni Novosađanin, Ristić je ponikao u Crvenoj zvezdi. Igrao je za Astanu, Brešu, Avtodor i Fuenlabradu, odakle je i došao u istanbulski klub.

Galatasaraj je trenutno peti u turskom šampionatu i bori se za mesto u plej-ofu. Ekipa se takmiči i u FIBA Ligi šampiona.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.