Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RIKARDO NOSI PARTIZAN Dve poruke golgetera navijačima, jedna je “ublažena Petrićeva”

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Slavlje crno-belih u Subotici (Foto: FK Partizan)

Partizan je – Rikardo. Nosi ekipu, pogađa i u Evropi i u Srbiji. Doneo je trijumf u prvoj utakmici plej-ofa Lige konferencija nad Šerifom u Moldaviji (1:0), ali i tri boda sa dva pogotka na gostovanju Spartak u Subotici (2:1).


LIGA KONFERENCIJA Partizan u četvrtak (18.45) igra revanš sa Šerifom, a kvota u MaxBetu na pobedu crno-belih je 2.05.


Napadač crno-belih najbolji je strelac prvenstva sa 13 pogodaka.

– Naravno da brojke prijaju, one su motiv za svakog napadača, ali je najveći motiv ipak pobeda mog tima. Nije uvek lako, dese se oscilacije, ali našu želju, veru i ljubav prema klubu niko ne sme i ne može da ospori. Kako je šef Petrić posle utakmice rekao, a ja ću da ublažim – nismo se predali, za one koji su pomislili da jesmo.

U četvrtak dolazi i ekipa Šerifa iz Moldavije, jedini srpski predstavnik ovog proleća u Evropi ima lepu prednost zahvaljujući Rikardu.

Hajde da nastavimo niz, ali pre svega timskom igrom da ispoštujemo sve zadatke koje će nam šef dati posle video analize. Koliko sam upoznat, ovo je tek treća pobeda srpskih klubova na evropskim gostovanjima u prolećnom delu od 1992. godine i sva tri puta to je bio Partizan. Poštujemo protivnika, biće teška utakmica, ali se nadamo da će naši navijači doći na stadion da još jednom zajedno ispišemo istoriju! Potrebni ste nam, vaša energija naša su krila…

Revanš sa Šerifom igra se u četvrtak od 18:45 na stadionu u Humskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

TAKO SE ISKAZUJE POŠTOVANJE MAJSTORU Ajaks na poseban način obeležio ulazak kapitena Srbije u istoriju! I navijači “kopljanika” rekli svoje (FOTO+VIDEO)

Španci spremaju poziv novoj zvezdi Liverpula, kakav će da bude odgovor Srbije? Otac se nada…

1 komentar

1 komentar

  1. Sasa

    20.02.2023. at 14:51

    Bravo Rikardo. Divan čovek i odličan fudbaler. A Partizan digao cene karata a ništa ne radi da napravi komfor za navijače. Redak stadion bez natkrivene tribine. Pa čak i mali klubovi u njiva ligi ima delomicne tribine a ovi nikada ni u planovima to ne spomenuse. Važno je da uprava sedi u staklenim lozama kao nekada drug Tito.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.