Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Roman Abramovič neprepoznatljiv! (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Navijači Čelsija i dalje se ne odriču Romana Abramoviča (Foto: Beta/AP)

Invazija Rusije na Ukrajinu i te kako je uticala na Romana Abramoviča. Vlasti Velike Britanije konfiskovali su mu imovinu, zabranili mu ulazak u zemlju, čak mu zabranili i prodaju Čelsija, pošto je i ta imovina “zamrznuta”. Sve se okrenulo naglavačke za ovog ruskom milijardera.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Liverpula protiv Arsenala je 1.98. Meč u Londonu počinje u 21:15.


Dugo se nije pojavljivao u javnosti, osim što se oglasio saopštenjem u vezi sa prodajom kluba sa Stamford Bridža. Mnogi su se pitali gde je i šta radi.

Ruski oligarh primećen je na aerodromu u Tel Avivu. Uslikan je na aerodromu Ben Gurion, a Skaj njuz objavio je snimak. Abramovič je, blago rečeno – neporepoznatljiv. Kao da je u pitanju drugi čovek. Jeste na sebi imao masku kao zaštitu protiv koronavirusa, ali verovatno niko ne bi mogao da pretpostavi da je o njemu reč. On je, inače, odlučio da u Tel Aviv prebaci dve jahte i čak 14 aviona…

Navijači Čelsija i dalje osećaju ogromno poštovanje prema Abramoviču. Ne odriču ga se, a i zašto bi? S njegovim dolaskom na čelo kluba, “plavci” su dva puta postali šampioni Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

ČUDNI SU PUTEVI FUDBALSKI Zvezda ga dovela kao novog Žigića, a sada mu Luka Jović našao angažman u Republici Srpskoj

SAZNAJEMO “Elita” u četvrtak na “Marakani”, skauti prate Dragovića, Kataija, Erakovića, Morelosa i druge…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.