Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Ronaldo beži iz Junajteda na proleće, Englezi mu već traže novog poslodavca

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kristijano Ronaldo (Foto: Beta/AP)

Avantura Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu, bliži se neslavnom kraju. Vođen emocijama, slavni Portugalac je letos uzabrao da se posle 12 godina vrati u klub u kojem je počeo internacionalnu karijeru. Ipak, zatekao je loš tim ili svakako nedovoljno dobar za njegove ambicije, nezrelog trenera, njegovog nekadašnjeg saigrača Solskjera, a na sve su se nadovezale nesuglasice sa novim, privremenim šefom Rangnikom.


Na meču Mančester junajted – Brajton, naša kladionica nudi kvotu 2.90 za igru 1-1.


Mediji na Ostrvu uveliko pišu da Ronaldo jedva čeka kraj sezone kako bi, ovaj put zauvek, napustio Old Traford. Potpuno frustriran, slavni Portugalac broji nedelje, ali skuplja i ponude.

Iako je pre desetak dana napunio 37 godina, nema ni približnu nameru da ide u penziju. Zbog toga se mediji naširoko bave njegovim budućim poslodavcem.

Kao favorit u trci za Ronaldov potpis pominje se Pari Sen Žermen, koji je u toj priči bio i uoči njegovog odlaska iz Juventusa. Pomalo iznenađujuće deluje pominjanje Bajerna. Međutim, bavarski klub je poznat po tome da ne izdvaja ogromne svote za plate igrača, pa je Portugalcu, navodno, spreman da ponudi najviše 600.000 evra po sezoni.

Ime, bar dosadašnjeg, trećeg kandidata, gotovo da i nije za pominjanje. To je Roma, klub već godinama nesposoban da stvori tim iole spreman za neko značajnije dostignuće.

A upravo je to ono što Kristijanu treba. U smiraj karijere.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.