Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

RONALDO BIZNISMEN Portugalac postao suvlasnik luksuzne firme (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Kristijano Ronaldo (Beta/AP Photo/Hussein Malla, file)

Bio je među prvim fudbalerima koji su krenuli put Saudijske Arabije. Već posle šest meseci njegovog boravka, broj fudbalera u toj ligi se znatno povećao. Ima neverovatan uticaj na fudbalske, ali i van fudbalske stvari. Zato je on jedan od najvećih u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu.


VIMBLDON, FINALE: Kvota na pobedu Žaber protiv Vondrošove u našoj kladionici je 1.45. Meč se igra u subotu od 15:00.


Karijera mu se bliži kraju, a pored toga što i dalje odlično zarađuje, Portugalac je počeo da razmišlja i o poslovima van fudbala. Legendarni Portugalac, Kristijano Ronaldo, postao je suvlasnik u firmi “Chrono24”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chrono24 (@chrono24)

Reč je o firmi koja se bavi proizvodnjom luksuznih satova. Od ranije je poznato da je Ronaldo veliki ljubitelj satova pa ne čudi što se upravo udlučio da svoj novac uloži u ovu firmu.

Kao dugogodišnjem kolekcionaru satova i redovnom korisniku “Chrono24” zadovoljstvo mi je da postanem deoničar u kompaniji. “Chrono24” ujedinjuje milione ljubitelja satova iz celog sveta kako bi podelili svoju strast prema satovima – to je ono čime sam oduševljen rekao je Kristijano Ronaldo.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.