Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Ronaldo pogodio s penala, remi za utehu pred proslavu 38. rođendana

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Kristijano Ronaldo (Foto: Beta/AP)

Kristijano Ronaldo proslaviće 5. februara 38. rođendan, a u petak je proslavio i prvi pogodak otkad je stigao u Al Nasr i najjaču fudbalsku ligu Saudijske Arabije. Njegov tim dva puta je gubio na gostovanju Al Fatehu, ali je zahvaljujući Portugalcu stigao do boda (2:2) koji mu je omogućio preuzimanje liderske pozicije.


LIGA 1: U subotu od 19 igraju Troa – Lion, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.75.


Od dolaska Ronalda, Al Nasr ima pobedu, poraz i ovaj remi, a posle 272 minuta igre Portugalac je uspeo da postigne prvenac. Pogodio je sa bele tačke u nadoknadi vremena (90+2. minut) u još jednoj utakmici na kojoj nije baš opravdao ogroman novac uložen prilikom senzacionalnog transfera.

Ovaj pogodak trebalo bi da mu sve olakša, jer igra pod velikim pritiskom. Nema sumnje da mu je teško da se navikne na novi život i fudbal daleko od najjačih evropskih reflektora posle toliko godina igranja u najboljim klubovima i najmoćnijim evropskim ligama…


Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.