Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Srbi pojačali Rubin! Evo koliko je klub platio za njih (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Čumić (Foto: Starsport)

Poslednjeg dana prelaznog roka u Rusiji među najaktivnijima je bio Rubin. Klub iz Kazanja ozvaničio je dolaske čak petorice igrača, od kojih su trojica srpski internacionalci.


LIGA 1: Od 21 igraju PSŽ – Nica, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.


Prvi je predstavljen Uroš Drezgić u četvrtak uveče, a zatim Nikola Čumić, a oba transfera je najavio MaxBet Sport i na kraju Lazar Ranđelović. Sva trojica, doduše nezvanično, plaćeni su po 1.500.000 evra, a deo zarada će pripasti Čukaričkom, Vojvodini i Olimpijakosu.

POVRATAK U RUSKI FUDBAL

Bivši kapiten Vojvodine potpisao na četiri godine, dok se bivši igrač kluba iz Atine, obavezao na vernost do kraja aktuelne sezone. Krilni napadač nije uspeo da se nametne u Olimpijakosu, ovaj put kod trenera Dijega Martineza, te je usledio i definitivni rastanak posle pet godina i selidbi na pozajmice.

Za Ranđelovića će ovo biti povratak u tamošnju Premijer ligu, pošto je prošle sezone igrao za Ural. U 34 nastupa dao je tri gola, sva tri u prvenstvu. Svu trojicu u Kazanju će dočekati doskorašnji štoper Partizana Igor Vujačić, koji je ovog leta potpisao za Rubin i time obezbedio Partizanu 1.000.000 evra.

UGOVOR NA ČETIRI GODINE

Drezgić je potpisao ugovor na četiri godine. Mladi reprezentativac Srbije je izabrao dres sa brojem 26, dok bi Čukarički prema ranijim najavama od transfera trebalo da inkasira preko 1.000.000 evra! Štoper je na Banovo Brdo, stigao još pre pet godina iz OFK Beograda, a debi za prvi tim “brđana” upisao je još u junu 2020. godine. Od tada je odigrao je ukupno 67 utakmica za seniorski tim Čuke uz tri postignuta gola.

Do nedavno je deo kluba iz Kazanja bio i bivši napadač Crvene zvezde, Đorđe Despotović. U dosadašnjih sedam kola Premijer lige Rubin je sakupio tek šest bodova i nalazi se na 13. mestu, ali se očekuju bolji rezultati.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.