Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Saopštenje Vojvodine posle finala Kupa: Dešavanja od subote štete daljem razvoju rukometa

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Rukometaši Vojvodine (Foto: Rukometni savez Srbije)

Svašta je viđeno su subotu kada su se u Novom Sadu u finalu Kupa Srbije sastali Vojvodina i Partizan. Posle boljeg izvođenja penala, Paartizan je pobedio i osvojio Kup posle 11 godina. Meč je obeležio i prekid u 54. minutu jer su navijači ubacivali bakle u teren.


NHL: Od 1 sat iza ponoći igraju Detroit – Montreal, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.75.


Dva dana posle meča, saopštenjem se oglasila Vojvodina. Saopštenje prenosimo u celosti:

RK Vojvodina pre svega čestita sportskim prijateljima iz RK Partizan na zasluženom osvajanju Kupa Srbije sa željom da taj rezultat da još više elana za dalji napredak kluba.

RK Vojvodina je postala brend i jedan od najboljih ambasadora našeg sporta, grada Novog Sada i države Srbije, zahvaljujući predanom i posvećenom radu igrača, stručnog štaba i Uprave kluba. Doneli smo Srbiji i evropski trofej posle više decenija u izvanrednom finalu i pobedom u Norveškoj. Rukomet je dugo čekao na ovakve mečeve i ovakva finala.

Mislimo da dešavanja od subote samo štete daljem razvoju ovog sporta i bespotrebno bacaju senku na vrhunsku borbenost i davanje igrača i jednog i drugog kluba. Utakmica je organizovana u skladu sa svim propozicijama u takmičenju RSS i preduzete su sve mere bezbednosti. I pored svega unapred preduzetog i iskrenog žaljenja zbog incidenta, prepoznali smo i unapred upozoravali da postoji neuslovnost hale Slana bara da primi dve organizovane navijačke grupe, pa ćemo tu činjenicu imati u vidu pri organizaciji nastupajuće završnice prvenstva i utakmica koje će odrediti prvaka Srbije.

1 komentar

1 komentar

  1. Istina

    15.04.2024. at 17:51

    Da su pobedili nista ne bi stetilo daljem razvoju rukometa u Srbiji.Tako su dobri kad osvajaju trofeje cudo jedno.Ovaj klub,tim i cela organizacija treba jednog mnogo ozbiljnijeg trenera nego ovog koga ima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.