Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

OGLASILA SE PREDSEDNICA RSS Delić: Rukometaši su imali mnogo bolje uslove od reprezentacija iz okruženja

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Milena Delić (Foto: Rukometni savez Srbije)

Još jedno neuspešno takmičenje za ssrpske rukometaše. Oni su eliminisani posle prve faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, sa skorom od jednog remija i dva poraza.


AZIJSKI KUP: U sredu od 12:30 igraju Liban – Kina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Kine 2.45.


Tačku na mučenje stavila je Crna Gora koja je pobedila našu reprezentaciju sa 30:29. Posle utakmice se oglasila i predsednica Rukometnog saveza Srbije Milena Delić.

Teško je u ovom trenutku reći bilo šta. Utakmicu protiv Crne Gore smo jednostvano morali da dobijemo! Značaj te utakmice je bio višestruki, od nade da prolazimo u glavnu fazu, do bolje pozicije u baražu za Svetsko prvenstvo. Momcima je obezbeđeno sve, imali su mnogo bolje uslove od mnogih reprezentacija u okruženju. Sačekaćemo da nam se ohlade glave, da analiziramo trenutno stanje i da se planski krene u novi ciklus za Olimpijske igre. Imamo dobar rad i dobre rezultate u mlađim selekcijama i ovo će biti trenutak da se oni pripremaju za OI 2028 – rekla je Delić.

7 Komentara

7 Comments

  1. Zato

    17.01.2024. at 01:21

    Sport u Srbiji odavno to nije.
    Ne može se toliko dugo nekažnjeno koristiti
    Sport za pranje para bez realnog stručnog rada sa omladinom.

    • Dragan

      17.01.2024. at 18:38

      Baš tako,pranje i krađa naveliko

  2. Ludi Boza

    17.01.2024. at 08:46

    Mico, a sto ne probas malo grasak da kuvas.Stalno boranija pa tvoji ukucani polude i hoce rukometom da se bave.Strateski si sve omasila i lepo bi bilo da se malo odmoris i ides da setas po Slovenackim planinama.Tamo ces biti sama jer ove duge pustiti nece pa razmisli da li je bolje ostavku slati postom ili e-mailom.A mogla bi opet i da picnes da pevas.Ziva ti nama bila!

    • Zorule

      17.01.2024. at 11:32

      Neka odvede i supruga Šljivu na te Slo planine da šeta.Ne može RSS da vodi ćerka jna oficira! Da zna nešto ne bi dozvolila da nam selektor bude ovaj prosečni Katalonac…

      • JNA

        17.01.2024. at 19:09

        Koj si ti retard, ti di dosao do JNA, Boze me sacuvaj!

    • Bora 2

      17.01.2024. at 19:07

      Bas si lud Boro, ko mali crv se krijes iza imena.ti si nasao da komentarises, a potrcao nisi i loptu drzso!

  3. Trener

    17.01.2024. at 15:56

    Probali smo sa strancem u muskoj i zenskoj konkurenciji i nista nismo uradili.Treba postaviti nase trenere,sigurno ne bi bilo gore.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.