Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RUSI TVRDE DA JE SVE GOTOVO Defanzivac Zvezde seli se u Moskvu!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milan Gajić se nije dogovorio sa crveno-belima i karijeru će da nastavi u Rusiji (Foto: Starsport)

Izgleda da će ipak da usledi rastanak. Razgovaralo se, pregovaralo, bilo je predloga sa obe strane, ali do dogovora nije došlo. Milan Gajić najverovatnije napušta Crvenu zvezdu ovog leta, a njegova nova destinacija je Rusija! Tamošnji “Sport ekspres” saznaje da je CSKA iz Moskve dogovorio sve uslove saradnje sa bekom crveno-belih.


LIGA NACIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Srbije proti Slovenije je 1.75. Meč počinje u 20:45.


Defanzivcu ugovor zvanično ističe 30. juna, a ako su tačne tvrdnje sa istoka Evrope, u novu sredinu će da se preseli kao slobodan igrač. Crveno-beli su pokušavali više od mesec dana da dogovore produžetak saradnje, ali izgleda da nisu finansijski mogli da ispune uslove.

Rusi navode kako je Gajićeva tržišna vrednost skoro 3.000.000 evra, te da će popularni “Armejci” njegovim dovođenjem napraviti odličan poslovni potez. Dobiće zamenu za iskusnog Marija Fernandeša (31) koji se posle niza godina odlučio za povratak u domovinu.

Ostaje da sačekamo zvaničnu potvrdu o prelasku bivšeg mladog reprezentativca Rusiju. To bi značilo i da na raspolaganju treneru Dejanu Stankovicu na poziciji desnog beka ostaju Kristijano Pićini i verovatno Marko Gobeljić, koji još pregovara oko novog ugovora na dve godine.

PROČITAJTE JOŠ:

LJUT Radonjić: Ispod svakog nivoa! Kao da nismo došli na meč

ZVANIČNO “Firmaši” ne treba da brinu – Voša sve jača

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.