Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Rvači pred početak SP: Pobeda je jedina opcija i da se na kraju svira srpska himna

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Zurabi Datunašvili (crveni triko) u akciji (Foto: Beta/AP)

Srpski reprezentativac u rvanju Viktor Nemeš izjavio je da očekuje da na Svetskom prvenstvu da svoj maksimum i da bude taktički superiorniji od svakog protivnika.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 18:45 igraju Dinamo Zagreb – Čelsi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.53. 


Najznačajnije je da pobediš sam sebe, sam sebi sam najveći protivnik. Očekujem da na Svetskom prvenstvu pokažem svoj maksimum i taktički budem superiorniji od svakog protivnika – izjavio je Nemeš, a preneo Rvački savez Srbije.

Rvačka reprezentacija Srbije je u završnoj fazi priprema pred Svetsko prvenstvo kome će Beograd biti domaćin od 10. do 18. septembra.

Svi smo u vrhunskoj formi i snazi, nijanse su u pitanju. Jako sam motivisan da na mojim grudima zasija najsjajnija medalja – dodao je Nemeš.

Nemeš je na Svetskom prvenstvu u Parizu 2017. osvojio zlato, a 2018. u Budimpeśti bronzu.

Prošli smo proces ozbiljnih fizičkih i psihičkih priprema pred Svetsko prvenstvo, a to nas je učinilo još bliskijima. Nema tenzije, ali smo svi maksimalno usredsređeni na postizanje najboljeg rezultata kako bismo našu zemlju učinili ponosnom – dodao je srpski rvač.

Nemeš je dodao i da će podrška publike biti dodatni motiv da ostavi poslednji atom snage na strunjači.

Aktuelni svetski i evropski šampion i bronzani sa minulih Olimpijskih igara u Tokiju, Zurabi Datunašvili izjavio je da postoji pritisak da se odbrani titula prvaka sveta, ali je to i dodatni motiv.

Pobeda je jedina opcija. Moja želja je da se, u kategoriji do 87 kilograma, opet svira srpska himna. Svi smo u odličnoj formi. Nije lako kada ste preko 200 dana na pripremama. Rvački savez Srbije nam je obezbedio fenomenalne uslove za treniranje u Srbiji, kao i mogućnost da treniramo i u drugim zemljama, menjamo sparing partnere, što doprinosi postizanju izvanrednih rezultata – izjavio je Datunašvili.

PROČITAJTE JOŠ:

Podraščanin za MaxBet sport: Dosadno nam je u Poljskoj, čitam knjigu o Piksiju! Argentinu treba da napadnemo servisom

KAKVA PODRŠKA Divac i Dragutinović bodre svoj najvoljeniji klub! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.