Budimo u kontaktu

KATAR 2022

SADA JE SVE JASNO Evo šta je potrebno Srbiji da prođe u nokaut fazu… “Orlovi”, pokažite se u petak!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Smešteni samo nekoliko stotina metara od stadiona na kojem su igrali Brazil i Švajcarska i na kojem će da igraju meč poslednjeg mola grupne faze, srpski fudbaleri su na TV ekranima u sobama gledali neizvestan meč i navijali za Brazil. Osmehe im je doneo Kazemiro, onim projektilom u 83. minutu.


Na meču Ekvador – Senegal, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru ug 3+.


I, kako do nokaut faze? Odgovor je veoma jednostavan. Na Mundijalu o prolazu dalje ne odlučuje međusobni skor, već gol razlika. Srbija je u ovom trenutku na 3:5, a Švajcarska na 1:1. To znači da bilo koja pobeda Srbiju vodi u nastavak takmičenja!

Naravno, ne zaboravimo ni Kamerun. Ukoliko afrička selekcija napravi čudo i savlada Brazil, radiće brojke. Ako se to desi, “orlovima” će da bude potrebna bar za gol ubedljivija pobeda nad Švajcarcima. Čuda su, naravno, u fudbalu moguća, ali nije lako da se poveruje da će Brazil da dozvoli sebi takvu blamažu.

“Orlovi”, sada je sve jasno. I sve je na vama! Meč odluke zakazan je za petak od 20 časova.

4 Komentara

4 Comments

  1. Kartona za vanka

    28.11.2022. at 19:28

    Bice to crni petak,da crnji ne moze!Lakih 5 komada od sajdžija.Živi bili,pa videli.

  2. Velibor Uzelac

    28.11.2022. at 20:11

    Da su Brazil i Svakcarska igrali nereseno,više bi nam odgovaralo jer mi svakako moramo da pobedimo Švajcarski.Ovako,može da dodje do opuštanka kod igrača Brazila jer su Vec obezbedili poraz i uz malo srece ,moze Kamerun da pobedi i onda bi nam trebala pobeda sa dva gola vise nego što Kanerun eventualno dobije Brazil.što je minimalno 3:0.Zašto su Se svi radovali pobedi Brazila kad stvari ovako stoje?Čak i komentatori i novinari!

    • saleinter

      saleinter

      28.11.2022. at 23:15

      Kamerun nebi dobio Brazil iz 20utakmica da igraju za redom,sad ce Brazil igrati rezervisti koji su jos vise napaljeni da se dokazu,sve je na nama i ako postoji pravda dobijamo Svajcarce,vratice im se za one od pre 4godine…

  3. Moca

    28.11.2022. at 23:03

    Veze ti nemas sa fudbalom.Brazil ce dobiti najmanje sa cetri razlike a bez primljenog gola.Mi smo mogli komotno da im damo bar sest.Jedino je sigurno da u protiv Svajcarske za pobedu manje od 50 odsto a da cemo da izgubimo ne verejum.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.