Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Saga o nekada najskupljem na svetu: Vraća se kući!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Geret Bejl (Foto: Beta/AP)

Fudbalska priča Gereta Bejla odavno se pretvorila u sagu. Imao je bajkovite, pa tmurne dane u Realu. Doduše, ovom drugom je sam doprineo, najpre čuvenom porukom: “Vels, golf, Real Madrid, tim redom”, odaslatom krajem novembra 2019, posle plasmana njegove reprezentacije na EURO 2020.


Na meču Milan – Roma, naša kladionica nudi kvotu 2.80 za igru GG4+.


I baš leta 2020, slavni Velšanin je poslat na pozajmicu tamo odakleje došao u Madrid. U Totenhem. Prvog dana septembra 2013, upravo ga je Real učinio tada najskupljim igračem sveta ikada, plativši londonskom klubu 101 milion evra za njega. Po povratku među “pevce” odigrao je sasvim korektno i na 35 utakmica postigao 16 golova uz četiri asistencije.

Šta se posle dešavalo? Vratio se letos u Real i ponovo nestao. Kod Karla Anćelotija je odigrao ukupno 193 minuta na tri meča, bez konkretnog učinka. Moćni madridski klub bi sada da se trajno otarasi Velšanina, pre svega njegove plate od 540.000 evra nedeljno! Usput da ubaci neki evro u kasu, jer Bejlu poslednjeg dana juna ove godine ističe ugovor.

Kao spasonosno rešenje pojavljuje se Bejlov matični klub, a to je – Sautempton. Velšanin je ponikao u fudbalskoj akademiji “svetaca”, odigrao je samo jednu sezonu za prvi tim, pre nego što je leta 2007. prodat Totenhemu.

Ostalo je istorija. Sa Realom je osvojio po četiri Lige šampiona i titule klupskog šampiona sveta, uz dva nasova prvaka Španije. Sada je u potrazi za klubom, pola godine pre 33. rođendana.

SERIJA A Haos u Rimu! Empoli vodio 2:0 i 3:2, ali je Sergej sa dva gola spasio Lacio (VIDEO)

Građani pred Skupštinom daju podršku Đokoviću, a među njima je i jedna ministarka (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.