Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SAMO ZA MUŠKE OČI Ronaldo je opsedao i slao poruke u sitne sate, a ona se sada slikala u donjem vešu (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Rijan Sagden (Foto: Instagram.com/rhiansuggers)

Britanski model Rijan Sagden obradovala je sve muškarce jer se slikala u donjem vešu za britanski list San. Ova lepotica je pre nekoliko godina bila u centru pažnje čak i sportske javnosti.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 21 igraju Milan – Totenhem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.55.


Pre nekoliko godina je otkrila da ju je Kristijano Ronaldo opsedao. Sve to se dešavalo dok je Portugalac igrao za Mančester junajted (od 2003. do 2009. godine).

Oni su se upoznali na jednoj žurci u Londonu, dok je bio član “crvenih đavola”. Ova plavokosa lepotica je otkrila da ju je tadaašnji fudbaler Mančestera stalno spopadao.

Kako je izjavila za britanske medije, Kristijano joj je slao poruke u kasnim satima, a to je trajalo sve dok 2009. nije prešao u madridski Real. Ona mu je odgovarala da ide da se vidi sa momkom i tako pokušavala da ga odvrati. Toliko je to daleko otišlo da je njen momak morao da reaguje, pa se Portugalac smirio.

Ronaldo sada igra u Saudijskoj Arabiji za Al Nasr, a fotografije Rijan Sagden pogledajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

DRMA SE OSTRVO Drugi najbogatiji čovek sveta želi da kupi Mančester junajted

Majka fudbalera Rome pričala o strahu, pretnjama, fudbalu pod injekcijama…

1 komentar

1 komentar

  1. Iz šljivika

    14.02.2023. at 09:11

    Zar Ronaldo sa 32 godine nije igrao za Real?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.