Budimo u kontaktu

Kladionica

ŠAMPION Dejan iz Valjeva je pobednik MaxBet evroligaške fantazi lige i osvajač 10.000 evra!

MaxBet

Objavljeno

,

Foto: MaxBet

Posle više od šest meseci i 34 uzbudljiva kola Evrolige, završena je velika borba u MaxBet Euroleague Fantasy ligi, a titula vredna 10.000 evra je otišla u Valjevo, u ruke Dejana Jevremovića.


Engleska: Na meču Brentford – Notingem Forest, naša kladionica nudi kcvotu 2.20 za igru ug 2P2+.


Dejan je na kraju bio najbolji od preko 9.200 igrača koji su se iz nedelje u nedelju nadmudrivali skupljajući poene na osnovu realnih učinaka igrača iz 18 timova Evrolige.

On je svoj ček dobio u studiju MaxBeta i bio gost nove epizode “Euroleague Chit-Chat podcasta“ i tom prilikom izneo svoje utiske i objasnio kako je do ove vredne nagrade stigao:

Bio je to to pravi fantazi maraton i velika borba sa sjajnim igračima do poslednjeg kola. Ja sam navijač Zvezde ali sam u svom timu tokom većeg dela sezone imao uvek Lesora i  Željka Obradovića za trenera i to je osnovni savet – da se ne bira i ne razmišlja navijački, već da se gleda objektivno košarkaški, bez emocija, ukoliko želite neki uspeh u ovoj igri. A za ovakav rezultat je potrebno puno posvećenosti, da se pogleda od 9 do 18 utakmica nedeljno, da se sve prati, da znate ko koga čuva, itd –  rekao je između ostalog Dejan gostujući u našem podcastu.

Pored ove glavne nagrade, MaxBet je tokom sezone nagrađivao najbolje igrače u svakom od kola freebet-ovima, a s obzirom da su rekacije i odziv igrača bili i više nego dobri, možete očekivati još bolje uslove u narednoj sezoni naše fantazi lige.

Razgovor sa pobednikom pogledajte od 1:01:30 od početka snimka.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.