Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŠANSA ZA PARTIZAN Iskusni štoper napustio Majorku, da li je vreme za povratak u Humsku?

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Nastasić u dresu reprezentacije (Foto: Starsport)

Prošao je sve mlađe kategorije Partizana, ali nikada nije debitovao za prvi tim. Predviđali su mu svetsku karijeru, nastupao je za Fjorentinu, Mančester siti, Šalke, ali Nastasić ipak nije opravdao očekivanja mnogih fudbalskih stručnjaka.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na igru 1X za utakmicu između Budućnosti i Brejdablika je 2.25. Početak meča je zakazan za 21.00. 


Posle godinu dana provedenih u dresu Majorke, Matija Nastasić postao je slobodan fudbaler. Ostavio je više nego solidan utisak u dresu Majorke ove sezone, odigrao je 14 utakmica i zabeležio jedan pogodak.

Skoro svaki prelazni rok iskusni štoper se dovodi u vezi sa Partizanom, a njegov trenutni status mogao da bude više nego zanimljiv za klub u kojem je ponikao. Crno-bele je napustio Igor Vujačić koji je karijeru nastavio u Rusiji, pa bi Nastasić bio idealno rešenje u Partizanovoj poslednjoj liniji.

Sjajni defanzivac je Partizan napustio u leto 2011. godine i preselio se u Fjorentinu za 2.500.000 evra. Posle Fjorentine, Nastasić se preselio u Mančester siti, da bi potom nosio dres Šalkea, pa ponovo kluba iz Firence i Majorke.

1 komentar

1 komentar

  1. Vaske

    01.07.2023. at 06:17

    Odlican igrac kakav treba partizanu!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.