Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Santos: Biće nam teško da nađemo zamenu za Ronalda

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fernando Santos na treningu reprezentacije Portugalije (Foto: Beta/AP)

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santos rekao je da će biti teško zameniti Kristijana Ronalda, kada portugalski napadač završi karijeru.


LIGA NACIJA: Od 20:45 igraju Irska – Ukrajina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65. 


– Teško je bilo kome u fudbalu da zameni Ronalda, ne samo u Portugaliji, već i u svetu, kao i za druge važne igrače – rekao je Santos uoči meča Lige nacija između Portugalije i Češke.

Ronaldo (37), je u meču drugog kola Lige nacija protiv Švajcarske (4:0), postigao dva gola za Portugaliju. Santos je odbio da odgovori na pitanje da li napadača Milana Rafaela Leaa, najboljeg igrača Serije A, vidi kao naslednika Ronalda.

Ovakva pitanja ne treba postavljati jer to nije dobro za Leaa, on mora da bude poseban sa svojim karakteristikama i svojim kvalitetima – rekao je 67-godišnji portugalski stručnjak.

Portugalija će u trećem kolu Grupe 2 divizije A Lige nacija u četvrtak dočekati Češku. To će Santosu biti 100. utakmica na klupi Portugalije, sa kojim je 2016. godine osvojio titulu prvaka Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO Vojvodina dovela ofanzivnog vezistu sa internacionalnim iskustvom

ŠTETA Reprezentacija Srbije u mini fudbalu posle penala izgubila u osmini finala EP

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.