Budimo u kontaktu

KATAR 2022

Santoš: Jedan korejski igrač je vređao Ronalda

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fernando Santoš i Kristijano Ronaldo (Foto: Beta/AP)

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santoš rekao je da je znao da je Južna Koreja kvalitetan tim, kao i da su želeil da pobedom završe grupnu fazu na Svetskom prvenstvu.


ALŽIR: U subotu od 17 igraju Saura – kobstantin, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.85.


Znali smo da je Koreja kvalitetan tim. Njihovi igrači su dobro ostali u meču. Pokušali smo nekoliko strategija da bi se suprostavili njihovim napadima. A i sami smo stvorili nekoliko prilika. Pokušali smo da ih neutrališemo – rekao je Santoš na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Južne Koreje pobedili su na stadionu Edukejšn siti selekciju Portugalije sa 2:1, u utakmici poslednjeg trećeg kola Grupe H. U istoj grupi Urugvaj je pobedio Ganu sa 2:0. Portugalija je ranije osigurala plasman u osminu finala, a grupu je završila na prvom mestu sa šest bodova.

Plasman među 16 najboljih ostvarila je i azijska selekcija sa četiri boda, koliko je imao i trećeplasirani Urugvaj, ali i manje datih golova. Santoš je dodao da je Koreja u nastavku preuzela kontrolu i postigla gol iz kontranapada u prvom minutu nadoknade vremena.

Razočarani smo. Prvi smo u grupi, ali smo želeli da pobedimo i dobrom igrom povećamo samopouzdanje. Imam veliko poverenje u svoj tim, ali ovo je upozorenje – istakao je portugalski selektor.

Santoš je rekao da je kapiten Kristijano Ronaldo prilikom izmene u 65. minutu bio ljut na jednog korejskog igrača.

Taj igrač ga je vređao i govorio mu da ode, a on je bio ljut, ceo svet je to video. Video sam razgovor sa igračem iz Koreje i nemam sumnje u to. Igrač je bio samo verbalno agresivan – dodao je Santoš.

Fudbaleri Portugalije će u osmini finala igrati protiv drugoplasirane selekcije iz Grupe G. U toj grupi večeras u poslednjem kolu se sastaju Brazil i Kamerun, odnosno Srbija i Švajcarska.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKAV RASPLET Koreja u osmini finala posle preokreta, Portugalci čekaju Srbiju (VIDEO)

DRAMA ZALIVENA SUZAMA Urugvaj dobio Ganu, ali i jedni i drugi idu kući! Urusima falio jedan gol! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.