Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Šarac: Zvezda je prva na tabeli, a nama je cilj da ostanemo neporaženi

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nenad Lalatović i Dragan Šarac (Foto: Starsport)

Derbi 16. kola Superlige igra se u nedelju u Nišu, kada od 17 časova Radnički dočekuje Crvenu zvezdu. Na startu sezone Zvezda je ubedljivo pobedila sa 4:0, mada su Nišlije u nekoliko navrata ozbiljno zapretile.


SERIJA A: Od 20:45 igraju Fjorentina – Inter, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.30. 


Uoči meča pred novinarima se nije pojavio trener Nenad Lalatović, već njegov pomoćnik Dragan Šarac.

Dolazi nam Crvena zvezda, prva na tabeli. Pobedili su 2:0 u Novom Sadu, pre toga Radnički u Kragujevcu. Imaju veliki kvalitet i sastav od 40 igrača, na svakoj poziciji podjednako kvalitetne igrače. Veoma kvalitetan tim nam dolazi u goste – rekao je Šarac i dodao:

Mi smo pobedili Javor, pa protiv njih prošli i u kupu na penale. To je za nas jedan podstrek, igrači su svesni ko nam dolazi u goste i ko god izađe na teren daće maksimum da ostvarimo povoljan rezultat. Cilj nam je da osvojimo što više bodova do pauze, da se približimo plej-ofu.

BEZ AKSENTIJEVIĆA

Domaćin neće da igra u najjačem sastavu.

Aksentijević ima problema sa kolenom, od ponedeljka će nam se priključiti i nadam se da će biti spreman za Partizan. Svesni smo Zvezdinog kvaliteta, ali daćemo maksimum da osvojimo jedan ili tri boda – rekao je Šarac.

Potom je prokomentarisao Zvezdine najveće adute.

Nisam video velike mane u ekipi Crvene zvezde, imaju sjajne pojedince – Katai, Ivanić, Mitrović koji je bio kod nas, ovaj brzanjac Bukari, Kanga je dobar organizator igre, Pešić u špicu… Ovakve utakmice odlučuju detalji, nadam se da će ovoga puta ti detalji biti na našoj strani. Nadam se da će igrači ispoštovati sve što je trener Lalatović pripremio za ovu utakmicu. Zvezda je najkvalitetnija trenutno u Srbiji, prva je na tabeli, ali cilj nam je da ostanemo neporaženi – zaključio je Šarac.

PROČITAJTE JOŠ:

MILOJEVIĆ PRED RADNIČKI: Lalatović je glavni adut Radničkog, polako sa Trabzonom jer je ovo takmičenje od kog živimo!

PREMIJER LIGA Klopa i njegovu četu “progutala” šuma (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.