Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

SAZNAJEMO Bentil nezadovoljan u Zvezdi, zvao menadžera…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Ben Bentil (Foto: Starsport)

Nije se Crvena zvezda proslavila sa strancima. Došli su Džejlen Adams, Džon Holand, Ben Bentil i Hasan Martin, ali nisu doneli sa sobom suvi kvalitet. Bar kada se sudi na osnovu mečeva u pripremnom periodu.


SRBIJA, KUP: Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Radnički – Partizan je 1.26. Meč u Sremskoj Mitrovici počinje u 15:00.


Među njima najviše je pružio Bentil. Doskorašnji igrač Armanija je i sada pokazao da mu je šut za tri poena najjače oružje. Za razliku od Adamsa i Holanda šut ga je bolje služio.

Međutim, ovaj krilni centar rođen u Gani nije zadovoljan nekim stvarima u klubu s Malog Kalemegdana. Kako saznaje MaxBet sport, Bentil je zvao menadžera i poručio mu da nije zadovoljan radom lekrske službe na čijem čelu je doktor Boris Gluščević. Može da igra, ali ima bolove u nozi kojih nikako ne može da se reši…

Podsetimo, jedan od letošnjih zahteva trofejnog trenera Dejana Radonjića prilikom pregovora o ostanku u Zvezdi bio je i odlazak Borisa Gluščevića iz kluba, zbog načina na koji je lečio pojedine igrače.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDAL Ronaldo ne može da podnese poraze, ponovio greh iz Beograda, stadion u Bragi mu zviždao (FOTO)

HOĆE LI SRBIJA PRVI PUT U ISTORIJI NA EVRO? “Orlovi” u drugom šeširu, ne možemo sa Englezima i Francuzima, ovo su potencijalni rivali…

10 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.