Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Biser Vojvodine se seli u Portugaliju

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Poslednjeg dana januara je Kremoneze hteo da kupi vezistu Vojvodine. Ipak, biser kluba sa stadiona “Karađorđe” je odbio da se preseli u Italiju. Izgleda da je imao dobru procenu, što je ostao u Novom Sadu.


ARGENTINA: Kvota na pobedu Rasinga protiv Veleza u našoj kladionici je 2.30. Meč počinje u subotu od 23:00. 


Stigla je, kako saznaje MaxBet Sport, super ponuda iz Portugalije. Falimikao je korak od dogovora da angažuje Mirka Topića. Crveno-beli su prihvatili obeštećenje od milion evra, pa ostaje da igrač dogovori lekarske preglede i zatim potpiše ugovor na nekoliko godina.

Bivši mladi reprezentativac kluba sa stadiona “Karađorđe” (odigrao deset utakmica), koji je upisao nastup i za najbolju selekciju Srbije, već dve godine je u fokusu ekipa iz Evrope. Neke nisu ispunjavale uslove, ali ovog puta se izgleda složio mozaik za transfer.

Topić je ove sezone u dva domaća takmičenja upisao 39 utakmica, a upisao je jednu asistenciju i na terenu je proveo ukupno 2.924 minuta. Ako sve bude po planu, Srbija će imati još jednog predstavnika u najboljoj Ligi Portugalije, gde su prošle sezone nastupali Uroš Račić (Braga) i Marko Grujić (Porto).

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.