Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Bivši napadač Partizana napustio Saudijsku Arabiju i boriće se za titulu u Crnoj Gori

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Bojan Matić ima novi klub (Foto: Starsport)

Šest meseci u Saidijskoj Arabiji u Al Šeubu, pa povratak. Neće ponovo igrati u Superligi, a boriće se za titulu u Crnoj Gori i biće važan adut u trci sa liderom Budućnosti.


AFRIČKI KUP NACIJA Od 15 časova Burkina Faso za koju nastupa fudbaler Crvene zvezde Naser Điga dočekuje Mauritaniju. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.00.


Kako saznaje MaxBet Sport, Bojan Matić je novi igrač Dečića, a sa klubom iz elitnog ranga je potpisao ugovor do juna 2025. godine. Dve strane su postigle dogovor i slede pripreme za prolećni deo sezone.

Iskusni napadač je posle napuštanja Napretka proveo godinu dana u Aziji, a igrao je tokom karijere u Seulu, Pahtakoru i Atromitosu, gde je proveo sezonu kao pozajmljeni igrač Partizana.

Nastupao je Matić za Mačvu i Vojvodinu, a sada u komšiluku ima novi zadatak sa ekipom iz Tuzija, koja je godinama u usponu. U ovoj godini žele iskorak i svakako da će iskusni golgeter biti veliko pojačanje. Do sada je odigrao 217 utakmica, postigao je 56 golova i imao 13 asistencija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.