Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Miličić: Prelazak u Partizan je moj najveći uspeh!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Ivica Kralj i Nikola Miličić (Foto: FK Partizan)

Selidba iz Kragujevca u Humsku. Kako je MaxBet Sport prvi najavio u subotu, mladi defanzivac je pojačao Partizan. U Radničkom je odigrao 33 meča, a ugovor sa Partizanom je potpisan u utorak do juna 2028.godine.


AUSTRALIJAN OPEN Novak Đoković će u sredu od 11 časova da odigra svoj meč drugog kola protiv Alekseja Popirina. Kvota na tačan rezultat 3:1 u kladionici MaxBet je 4.15.


U crno-belom dresu će zameniti Mihajla Ilića koji je otišao u Bolonju. Partizan će da zaradi 4.500.000 evra. Pola miliona evropskih novčanica je uložio u Nikolu Miličića.

Mislim da je prelazak u Partizan moj najveći dosadašnji uspeh u karijeri i zaista sam presrećan zbog toga. Pratio sam većinu utakmica Partizana, a kao i svaki igrač, najviše pažnje posvetim igračima na svojoj poziciji. Mislim da su Mihajlo Ilić i Svetozar Marković odradili odličan posao i da su pred njima blistave karijere. Iliću želim puno sreće u Bolonji i naravno da ga povrede zaobiđu, što želim svakom igraču – rekao je Miličić.

Mladi štoper, rođen 2004. godine je do sada sanjao da zaigra na derbiju.

Derbi je nešto o čemu svi sanjaju. Nadam se da ću imati priliku da zaigram i nekom i ostvarim i još jedan fudbalski san. Svestan sam da je dug put preda mnom. Mlad sam, ali sam spreman da napredujem i učim. Imam od koga, što je najvažnije, i samim tim dam svoj maksimum timu – poručio je Miličić.

5 Komentara

5 Comments

  1. Realno

    16.01.2024. at 16:00

    Najveća sramota,sine…pratićete dok si živ a da se nećeš moći oprati od toga.

    • Jelenko

      16.01.2024. at 16:53

      CZ-a je NAJ VECA sramota nasega fudbala.

  2. Krcunov sljam

    16.01.2024. at 16:46

    Realno@ da nisi ti dileja iz crvene rupe..

  3. Jelenko

    16.01.2024. at 16:56

    CZ-a je NAJ VECA SRAMOTA nasega fudbala u svakome pogledu.

    • Smehoteka

      16.01.2024. at 17:52

      Opismeni se malo sine, brukas se… 😂😂😂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.