Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NA METI KRITIČARA Zvezdinim strancima raste cena, jednom već otišla dva i po miliona evra gore

Darko Noveski

Objavljeno

,

Hvang i Bukari su na ceni (Foto: Starsport)

Prodala je Crvena zvezda pre dva dana Kostu Nedeljkovića u Aston Vilu za 9.000.000 evra i 15 posto od sledeće prodaje. MaxBet Sport je pisao o tome da bi klub mogao da inkasira 30 miliona evra ovog januara.


AUSTRALIJAN OPEN Novak Đoković će u sredu od 11 časova da odigra svoj meč drugog kola protiv Alekseja Popirina. Kvota na tačan rezultat 3:1 u kladionici MaxBet je 4.15.


Na “Marakani” na ceni nisu samo mladi igrači poput Koste Nedeljkovića ili Jovana Mijatovića. Cena skače i strancima, iako su ove jeseni dosta kritikovani.

Nije tajna da je cena Osmana Bukarija između 10-12 miliona evra. Podsetimo, Crvena zvezda ga je iz Genta dovela za nešto manje od četiri miliona evra. Brzonogi momak iz Gane je na izlaznim vratima “Marakane” i klub će svakako da zaradi bar duplo više novca od uloženog.

Cena je tokom jeseni najviše porlasla Hvang In Bomu. Korejac je za 5,5 miliona evra stigao iz Olimpijakosa na “Marakanu”, a sada mu je vrednost procenjena na osam 8 miliona evra. Mogla bi da skoči još ako vezista nastavi da trese mreže za Južnu Koreju na Azijskom kupu.

Štoper Naser Điga je procenjen na 5 miliona evra, mada je kod štopera iz Burkine Faso problem taj što je pozajmljeni igrač. Crvena zvezda još nije aktivirala otkupnu klauzulu od 2 miliona evra, a nema razloga da to ne uradi ako cena stamenog defanzivca raste.

Naser Điga protiv Lajpciga (Foto: Starsport)

MaxBet Sport je već pisao da Crvena zvezda ima ponude od 4 miliona evra za Žana Filipa Krasoa i 3 miliona evra za Kingsa Kangvu. Kada se sve sabere, vrednost stranaca u Zvezdi je 30 miliona evra. Naravno, neće svi napustiti “Marakanu” ove zime.

3 Komentara

3 Comments

  1. Don Vito Corleone

    16.01.2024. at 19:09

    O Zvezdinim strancima samo u superlativima! Ovo je nadrealizam! Dobro jutro, Srbijo! Probudila nas je surova realnost. Suma sumarum! Nema laži, nema prevare! Zvezda je najgori tim u grupnim fazama LŠ, odnosno zauzela je zadnje 32. mesto! Afrikanci su dovedeni kao “pojačanja” za LŠ, a o kakvim se pojačanjima radi, najbolje pokazuje plasman Zvezde. Razlika u individualnom kvalitetu između Zvezdinih Afrikanaca i ostalih igrača u grupnim fazama, je tolika da je nemoguće ne primetiti je. Koga će Zvezda prodati od ovih fudbalskih cepanica?! Neće nikoga! Ako nekog od Afrikanaca proda, to može biti samo na Kipar, ili udrugu ligu J. Koreje!

    • Ildra

      18.01.2024. at 13:29

      32. medju nekoliko hiljada klubova u Evropi zar to nije lep uspeh.
      Zamisli koliko uspešnijih ljudi od tebe ima u Evropi,ali je tebi sigurno kriv neko drug.

      • Ranko

        18.01.2024. at 17:01

        Bravo za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.