Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Ilić na klupi kluba iz Prve lige Srbije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Detalj s meča Mačva - Bačka (Foto: ofkbacka.rs)

Treći trener ove sezone preuzima kormilo Bačke. Posle razlaza sa Nikolom Puačom, što je prvi najavio MaxBet sport, nije se dugo čekalo na odluku rukovodstva člana Prve lige Srbije.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Borca protiv Splita je 1.40. Meč u Čačku počinje u 16:00.


Kako saznajemo, novi šef stručnog štaba plavih iz Bačke Palanke biće Trivo Ilić, koji je već dva puta u prošlosti vodio ekipu, a poslednja misija je završena u septembru 2019. godine.

Trivo Ilić kao trener ČSK Pivare u meču sa Crvenom zvezdom, u Kupu Srbije (Foto: Starsport)

Sklopljan je dogovor dve strane da saradnja bude do kraja aktuelne sezone, sto je oko dva meseca. Primaran cilj je da se ekipa vrati na pobednicki kolosek i pokuša da u još četiri preostala meča sakupi što više bodova i ako je moguce da se izbori plasman u plej-of.

Bačka je imala seriju od 13 utakmica bez poraza, ali su posle dva uzastopna izgubljena meča i par remija na startu proleća klupski čelnici odlučili da se izvrši promena na klupi.. Novi kormilar u ponedeljak tokom dana treba da bude zvanično promovisan, a onda da usledi i prvi trening.

Zbog obaveza nekolicine igrača Grafičara u reprezentativnim selekcijama, meč zakazan za sredu je odložen i debi novog šefa stručnog štaba sledi u nedelju, kada ekipa gostuje Zlatiboru.

PROČITAJTE JOŠ:

PODVLAČENJE CRTE Evo koliko je Zvezda zaradila u Evropi… Crveno-beli imaju razloga za zadovoljstvo

SPASIĆ ZA MAXBET SPORT: Partizanu se ne preti, ali želimo pobedu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.