Budimo u kontaktu

EVROLIGA

SAZNAJEMO Kalinić potpisao za Barselonu!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Crvena zvezda je definitivno ostala bez još jednog igrača, i to lidera tima. Kako MaxBet sport saznaje, Nikola Kalinić je potpisao za Barselonu!


NBA Letnja liga: Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Oklahoma – Orlando biti ubačeno manje od 177 poena.


Ovakvo rešenje je jasno nagovešteno minulih dana. Kalinić je najpre iskoristio mogućnost izlaska iz ugovora sa Crvenom zvezdom, što nije automatski značilo i rastanak sa šampionom regiona i Srbije. Sve je postalo još jasnije kada je pre dva dana Barselona od Valensije otkupila prava preče kupovine.

Posle svega, stigao je i potpis. Detalji ugovora za sada nisu poznati.

Nikola Kalinić će u španskom velikanu ponovo da zaigra sa Janom Veselim, sa kojim je u Fenerbahčeu osvojio Evroligu. Čeh je nešto ranije stavio paraf na ugovor sa Barselonom.

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.