Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Legenda se vraća u Humsku! Partizan počeo pregovore sa naslednikom Stolice

Darko Noveski

Objavljeno

,

Detalj sa meča u Novom Pazaru (Foto: Starsport)

Košmarni početak sezone za Partizan. Posle četiri kola je ostvarena samo jedna pobeda, a kap u punoj čaši je poraz u Novom Pazaru. Zbog toga se sve više priča o odlasku trenera Ilije Stolice iz Humske.


ARGENTINA: Od 23 igraju Estudijantes – Banfild, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2. 


Vrlo je moguće da se to desi uskoro. Kako saznaje MaxBet sport, crno-beli su počeli pregovore sa Savom Miloševićem. On je prvi kandidat da sedne na užarenu klupu.

Tri člana Upravnog odbora su za njegov povratak u Partizan. Nema sumnje da bi Milošević mogao da bude dobro rešenje.

Savo Milošević (Foto: starsport)

On je kao fudbaler od 1992. do 1995. igrao u Partizanu. Samostalnu trenersku karijeru je počeo upravo u ovom klubu. Došao je u martu 2019. godine umesto Zorana Mirkovića.

Zadržao se do 1. septembra 2020, a otišao je posle poraza od Vojvodine. Prošle godine je vodio Olimpiju, ali se zadržao samo četiri meseca.

Na klupi crno-belih je sedeo 67 utakmica i ima skor od 43 pobede, osam remija i 16 poraza. Trenutno je bez kluba i ne bi bilo problema da preuzme ekipu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ilija Stolica se ne zadržava dugo na klupi! Poslednja dva kluba to dokazuju

Prelazni rok za Barselonu još nije završen: Neka Bajern gleda svoj račun, poznajemo neke ljude u Mančester sitiju

18 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.