Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Nova šansa za Zvezdu… Ovaj igrač je ponovo interesantan

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko MItić" (Foto: Printsktin/Jutjub/Stadion Crvene Zvezde BEOGRAD Arhiva Snimaka)

Dve godine su prošle od prvog pokušaja da se vrati u Ljutice Bogdana. Tada je nastupao za Monpelje i ostao je do kraja ugovora u Francuskoj. Sada nije u planovima trenera Rodžera Šmita u novoj sezoni, a zbog toga bi mogao da napusti Benfiku u ovom prelaznom roku.


KVLIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brage protiv Panatinaikosa je 1.70. Utakmica počinje u 21:00.


Ovo je nova šansa za dolazak Mihaila Ristića posle prodaje Irakli Azarova u Šahtjor. Baš ta uloga ful vingera godinama unazad je zaštitni znak momka iz Bijeljine. Kako saznaje MaxBet Sport upućen je predlog da se sklopi angažman u vidu pozajmice. Na potezu je klub iz Lisabona.

Mihailo Ristić bi mogao ponovo da obuče crveno-beli dres (Foto: Starsport)

Nemački trener ne računa na defanzivca i potražiće novu opciju na levom boku. Srbin je proveo nekoliko minuta na terenu u prvom kolu tamošnjeg šampionata u kojem je Benfika poražena od Boaviste, dok je sledeći meč protiv Estrele presedeo na klupi. Pre toga je igrao u Super kupu.

Očekivalo se da Ristić ima veću minutažu u novoj sezoni, pogotovu posle odlaska Aleksa Grimalda u Bajer iz Leverkuzena, ali kao prva opcija na levom beku stigao je David Jurašek iz praške Slavije. Srbkin je zbog male minutaže na “Lalušu” preskočio SP u Kataru, a nastup u Ligi šampiona je dobra pozivnica da se vrati u crveno-beli tabor.

6 Komentara

6 Comments

  1. Mutommbo

    23.08.2023. at 12:56

    Ristića upariti sa Stamenićem u veznom redu bila bi prava stvar. On je tu poziciju i igrao u mlađim kategorijama, posle toga kod Lalatovića i onda ga je Grof preselio u drugoj sezoni na bok. Alternativno bi mogao igrati na levom boku u slučaju povredr ili kartona Mitrovića.

    • iz sljivika

      23.08.2023. at 15:23

      Ako uparimo Ristića i Stamenića čini mi se da ćemo dobiti izuzetno ružno potomstvo.

  2. Ja

    23.08.2023. at 14:52

    Moramo da prestanemo da vracamo propale igrace. Da nesto vredi ne bi dolazio u Srbiju. Treba da dovodimo mlade igrace sa potencijalom, koji mogu dobro da se prodaju.

    • Mare

      24.08.2023. at 06:50

      Istina. Nikada on dobar igrač nije bio. Spor I bezvoljan. Azarov je neuporedivo bolji. A mi ga prodali. Neverovatno

      • Vladimir

        24.08.2023. at 16:44

        Vidim razumete se… Ristic spor? Jedan od brzih nasih igraca za tu poziciju ving beka ne mozes naci boljeg a da je realan. Azarov je prodat jer se nije razvijao uopste, on da je valjao nesto igrao bi sto ne mora da znaci da nece biti dobar u ukrajini cak verujem da ce da pokida ali kod nas nikakav nije i nije bilo razloga da se duze zadrzava.

    • Sava Pavković

      25.08.2023. at 09:10

      Tako je!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.