Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

SAZNAJEMO Pešić blizu odluke da se povuče posle neuspeha, dva imena se već pominju kao naslednici za spas srpske košarke!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Svetislav Pešić bi trebalo da napusti kormilo Srbije (Foto: Starsport)

Neuspeh! Katastrofa! Tako javnost ocenjuje rezultat Srbije na Evrobasketu. Rezultat je ispadanje u osmini finala od Italije. Srpska košarka je ostala “blatu” i hitno joj je potrebna sveža krv za spas.


EVROBASKET Od 20.30 Nemačka igra protiv Grčke. Iznenađenja se dešavaju, kvota na keca u kladionici MaxBet je 3.20.


Košarkaši su se letom iz Berlina vratili u Beograd. Vidno razočarani, neraspoloženi za bilo kakav razgovor. Ono što je mnogima zasmetalo uz “orlove” nije došao “komadant” Svetislav Pešić. On je otišao do Minhena da poseti porodicu, a onda tek sledi dolazak u Beograd.

Kako MaxBet sport nezvanično saznaje, Svetislav Pešić je blizu odluke da napusti kormilo Srbije posle konsultacija sa porodicom. Neki smatraju da bi to bio moralan čin iskusnog stručnjaka posle neuspeha na Evrobasketu. Srbiji je hitno potrebna nova krv, da se izdigne i pokuša da se plasira na Mundobasket. Cilj da bude da se novi tim predvođen Nikolom Jokićem domogne Olimpijskih igara u Parizu.

Kako naš portal saznaje, dva imena se već povezuju sa KS Srbije. Jedno je trenera Majkla Melonua, šefa stučnog štaba Denver Nagetsa, a drugo Željka Obradovića. Naravno, sve je za sada nezvanično i u domenu želja.

Dolaskom Majkla Melonua, Srbija bi svakako zadržala u nacionalnom timu prvu zvezdu Nikolu Jokića. Takođe, Amerikanac bi doneo nešto novo u reprezentaciju. Majkl Meloun bi sa “orlovima” radio tokom leta, dok bi tokom FIBA prozora koji se igraju u trajanju NBA lige reprezentaciju vodio Dejan Milojević. Trenutno asistent u šampionu NBA lige – Golden Stejtu. Svakako da bi i samom Nikoli Jokiću prijalo kada bi njegov trener, ali i prijatelj Majk Meloun seo na klupu “orlova”.

Foto: Starsport

Druga želja je Željko Obradović. Najtrofejniji evropski trener se vratio u Srbiju prošle godine i pokušava da Partizan stavi na staze stare slave. Mogao bi uz “parni valjak” da Žoc preuzme reprezentaciju Srbije i pokuša kao crno-bele da je vrati na svetski vrh. Naravno, prvo da se sačeka rasplet oko Svetislava Pešiać…

Koje je po vama najbolje rešenje za spas srpske košarke?

PREPORUČUJEMO:

POJAVIO SE SNIMAK SUKOBA Evo šta se događalo na stadionu Partizana pre Skupštine sportskog društva! (VIDEO)

OGLASILA SE I “KOŠARKAŠKA” STRANA Mijailović objasnio šta se desilo na stadionu: Vazurino privatno obezbeđenje nas je zaustavilo!

29 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.