Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO – ŠOK! Na “Marakani” ga jurili godinu dana, Ado potpisao u Srbiji, ali ne za Zvezdu (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Ado potpisao u Superligi Srbije (Foto: Starsport)

Vest dana stiže iz Subotice. Edmund Ado najzad je stigao u Srbiju, ali neće kako se očekivalo da nosi dres Crvene zvezde. Vezista iz Gane novi je fudbaler Spartaka iz Subotice.


EVROLIGA Crvena zvezda od 19 časova dočekuje Real Madrid, a kvota na pobedu crveno-belih u kladionici MaxBet je 2.60.


Od prošle zime Crvena zvezda juri Edmunda Ada. Pojavile su se informacije da bi posle Nove godine mogao napokon na “Marakanu”, ali usledio je šok. Kako saznaje MaxBet sport, vezista iz Gane je potpisao za Spartak iz Subotice.

Ovu fotografiju je Spartak objavio na svom Instagramu, a kasnije je sklonio (Foto: FK Spartak Subotica)

Edmund Ado je bio član Šerifa iz Tiraspolja i bio je jedan od najboljih igrača tima kada je moldavski šampion bio hit Lige šampiona i kada su pred “šerifima” padali Šahtjor i Real Madrid. To je privuklo čelnike Crvene zvezde koji su pokušali da ga dovedu još prošle zime. Šampion Srbije je tada ponudio 1,5 miliona evra, ali je Šerif tražio dva i do dogovora nije došlo. U celu priču se tada umešao Midtjiland.

Crvena zvezda je i letos pokušala da dovede Edmunda Ada, ali ponovo su pregovori sa Šerifom bili neauspešni, iako momak iz Gane nije igrao. Sada je Edmund Ado napustio Šerif bez obeštećenja.

Iznenađenje je potpis za Spartak iz Subotice sa kojim se sprema da ode na pripreme u Antaliju. To je potvrđeno MaxBet sportu iz izvora bliskog klubu. Možda je ovo samo stanica osveženja karijere i podizanja forme pred budući dolazak na “Marakanu”.

Edmund Ado ima 22 godine. Igra na poziciji veznog igrača. Reprezentativac je selekcije “crnih zvezda”.

PREPORUČUJEMO:

KO JE OLAJINKA? Od puta preko Albanije do Crvene zvezde kroz dobre partije u Ligi šampiona! Nigerijac pomera Kataija, ali “delije” neće patiti…

SAZNAJEMO Milojević na Kipar dovodi vezistu koji trenira u Humskoj! Meta i Ben iz Zvezde!

11 Komentara

11 Comments

  1. saleinter

    saleinter

    10.01.2023. at 11:01

    Na koju foru ne znam ali gazi Spale!

  2. iVAN

    10.01.2023. at 11:46

    I vi navijači Spartaka kao da ste jeli bunike. Ne bi me iznenadilo da je ovo još jedna doktorska disertacija svemogućeg Madjije. Lakše ga je uzeti od Spartaka,nego iz Šerifa. Postaćete polako novi OFK.

  3. KARULEE

    10.01.2023. at 11:53

    Za par neseci ide doctor oo njega s parama, ono lapo,lapo! Tako je i zabavnije,a i splati se više doctoru da hakne sebi u džep ciglucu,aaa,ovoo ,onoo,aaa!?😅😅😅😅👍🍀👏👏👏

  4. Kastro

    10.01.2023. at 12:14

    Sta je bunkerasi opet ste pogresili vesti

    • Warehouse G

      11.01.2023. at 08:13

      Bunieraš to je tata. Velja nekidan na suđenju reče (priznade) da je okoreli zvezdaš i da je na JNA doveden da zaustavi “Vučiću pederu”, te da se komandni bunker nalazi na Marakani…

  5. Šonr

    10.01.2023. at 12:46

    Šok samo za one koji ne prate fudbal.Jako je moguće da je Šerif rasprodao celu ekipu,koja je igrala ligu šampiona,a samo nisu Ada.Čovek pauzira više od godinu dana.A što je najgore na leto je u Zvezdi.

  6. JUSTICIO

    10.01.2023. at 13:39

    Povremeno me bude sramota i blam! Šta Radi ZVEZDAN TERZIĆ! STRAŠNO! PROS’ NAROD VERUJE DA GA AV PODRŽAVA.AKO ZBOG NEČEG IZGUBI AV IZBORE BIĆE TO ZBOG ZVEKONJE LOPINJE! KAKO GOD OVO DA GLEDA PROSEČAN DELIJA TIPA DA JE ZVEZDA IZGUTALA SVOJOM GLUPOŠĆU,ILI DA JE MAĐIJA TOLKO M**O LABUDOVO PA JE SMISLIO PAKOS’ PA KUPIO SPARTAKU ADAA, SVEJEDNO JE OPASNA IDIOTSKA BUDALASTOST U OBA SLUČAJA ,A UVEK NA ŠTETU FK CZV I UVEK NA KORIST KVAZIDOKTORA. OBIČAN SMRTNIK SE PITA IMA LI OVA DRŽAVA JAVNOG TUŽIOCA I ŠTA TAJ RADI. U SAMO PAR DANA OVE GODINE ZVEKONJA JE ŠATRO POKLONIO DOMŽALAMA SUPERTALENTOVANOG ĐURIĆA!? PA KUPIO JEDANAESTO KRILO ZA FK CZV, PA SPARTAKU KUPIO ADA?! A BIĆE JOŠ PONEŠTO ILI JE BILO AL NIJE NI STIGLO DO UŠIJU “PROSTOG” NARODA … STRAŠNO! ČOVEKU ,AKO JE UOPŠTE ČOVEK, KOJI IMA PLATU OD ILJADU EVRA ,NEKAKO SE DESI DA SE TOLIKO OBOGATI ZA MANJE OD DESET GODINA! 4 VILE NA DEDINJU ,TOPČIDERSKOJ ZVEZDI, SENJAKU I JEDNA NA AZURNOJ OBALI,PA 11 SZANOVA U BGD NA VODI, PA 5 APARTMANA U BUDVI I PORTO MONTENEGRU, PA JAHTA, ČETRI DŽIPA, 5 BESNIH LIMUZINA …, TUŽIOČEE,DRŽAVO SRBIJO, AVE, PA KAKO JE SVE TO MOGUĆE OD PLATE OD SAMO ILJADU EVRA, AKO JE JOŠ DOTIČNI POD ISTRAGOM O MALVERZACIJAMA OKO PRODAJA FUDBALERA IZ VREMENA OFK BGD…E TOG I TAKVOG VALJDA DRŽAVA TREBA DA PROCESUIRA, ODUZME MU IMOVINU I ĆORKIRA,ALI NEEE DRŽAVA GA OČITO U “NEZNANJU” OPET POSTAVI DA BUDE ČUVAR ZLATNIH REZERVI😅😅😅👍👏👏👏👏👏👏

  7. tudjmanova govna

    10.01.2023. at 13:47

    STA VAM NIJE JASNO TUDJMANI, MALO DA BRUSI FORMU PA NA LETO U ZVEZDI

  8. Bojan Radovanovic

    10.01.2023. at 16:14

    Ma u pravu si da ova zemlja ima javnog tuzioca stadion franjevaca bi bio srusen zbog egzekucije nad ljudima i zbog svih marifetluka za vreme Toleta

    • ROBERTO TUDŽMAN

      10.01.2023. at 16:47

      NEE TO OKO BUNKER STADIONA NIJE SPORNO NITU OKO DUGOVANJA JSD NK TUĐMANISTAN,! JOŠ MANJE OKO JSD KK NJOFRATIZAN OKO PLAĆE DRUGA OSOJE I DRIGA SAVIĆA I DRUGA MURATA OD UKUPNO CIRKA OKO 10 MILKI EVRADI, KAO NITI OKO DRUGA TOLA I DRUGO A IZ FSS U NEKOLIKO DESETLEĆA. MI SMO SAMO UKAZALI DRUŠTVENO ODGOVORNO KAKP SE DRUG TERZIĆ DR ZVEZDAN, PROTIVZAKONITO OBOGATIO U KONAČNICI! 😜🤭😄😄🤔😂🔴⚪🔴

  9. Mihajlo

    10.01.2023. at 20:26

    Prosta matematika.Gaga Antonijevic ga finansira i daje mu platu od 12000 evra uz klauzulu da moze da ide za 500.000 evra.Onda ga zvezda kupi na leto za te pare pa onda gaga i terza podele dobit.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.