Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

SAZNAJEMO Stanković neće da menja “taktiku” za Rendžers

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Svaki detalj je važan, a pogotovo u pripremi vekih utakmica. Od oprobanog recepta i pred gostovanje Rendžersu u Glazgovu neće da menja “taktiku”.


LIGA EVROPE: U sredu od 18:45 igraju Betis – Ajntraht, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.90. 


Kako saznaje MaxBet sport šef stručnog štaba Dejan Stanković odlucio je da u sredu, ekipa neće trenirati na “Ajbroksu” već će sve odraditi kod kuće. Posle završenih obaveza sledi put u Škotsku i dolazak u hotel na večeru.

Ovakav recept je počeo pre megdana sa Ludogorecom u Razgradu i nastavljen je protiv Mitdjilanda i Brage. Pokazalo se kao pun pogodak rezultatski je ostvarena pobeda i dva remija.

Sve više ekipa se odlučuje za ovakve poteze da smanje “špijuniranje” taktike, a i predstavnik Rendžersa je nagovestio ni da “plavci” neće imati zvanični trening na stadionu “Rajko Mitić”.
Crveno-beli će u četvrtak pre podne posetiti stadion domaćina i prošetati terenom na kojem sledi borba u osmini finala Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda poslala pismo u FSS, traži da pravdu u Superligi dele inostrane sudije

NEVERICA U PARIZU Saigrač povredio Mbapea pred put u Madrid, oglasio se klub (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.