Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Sudbina Dionija je zapečaćena, uprava Zvezde poslala jasno pismo u Francusku

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić (Foto: Starsport)

Na početku sezone je dobijao priliku u najboljem timu Crvene zvezde, a onda je usledila selidba na klupu. Ubrzo je tokom jeseni trener Dejan Stanković precrtao napadača koji mesecima samo trenira.


ŠPANIJA Od 21.30 Barselona dočekuje Seltu. Tim iz Viga je često znao da iznenadi Katalonce, a “dvojka” u kladionici MaxBet je 6.70.


Loi Dioni je promašaj koji će klub da košta oko 400.000 evra, kolika mu je dogovorena plata po dolasku na pozajmicu prošlog jula. Pored plana da se priča prekine već od 1. januara, napadač je glatko odbio predlog, pošto ima važeći ugovor do 1. juna. Kako saznaje MaxBet sport, crveno-beli su u preciziranom roku poslali pismenu poruku u Francusku da neće otkupiti igrača Anžea.

Ovim je zvanično stavljena tačka na dalji status Dionija i krajem maja sledi definitivan rastanak dve strane. Oko njegovog daljeg nastavka karijere pita se Anže sa kojim ima ugovor do 30. juna 2023. godine.

Loi Dioni je podbacio (Foto: Starsport)

Napadač je u crveno-belom dresu upisao 17 utakmica, postigao je tri gola i imao je tri asistencije za 826 minuta provedenih na terenu. Na letnjoj listi za odlazak naći će se još igrača, ali se čeka zvaničana potvrda i kraj sezone.

Pored Loija Dionija na izlaznim vratima je Rišairo Živković. Čeka se samo način na koji će dve strane da se rastanu. Kao potencijalna pojačanja u napadu se pominju Artjom Dzjuba i Estupinjan iz Vitorije Gimaraeš.

Mijailović: Ne vidim nikakve posledice po klub ako ne budemo igrali KLS! Partizan nije krpa za brisanje poda

RUSI PODSEĆAJU: Dzjuba je odbio sve ove evropske velikane, hoće li i Zvezdu?

 

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.