Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Zatražio raskid… Stranac hoće da napusti stadion “Rajko Mitić”

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Rastanak se primakao. Još malo i gotovo. Čeka se kraj sezone pa da dođe i do zvaničnog rastanka.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Liverpula protiv Sautemptona je 1.40. Meč počinje u 20:45.


Definitivno jedan od skupljih pojačanja (plaćen 1,2 miliona evra), koji se pokazao kao loš izbor i nije se uklopio u sistem Crvene zvezde, sada je na korak do napustanja kluba. Imao je šansu ovog proleća, ali više nije u planovima kluba iz Ljutice Bogdana.

Kako je najavio MaxBet sport, na transfer listi će se naći Filipo Falko i to je očekivano, a  prema saznanjima našeg portala bivši igrač Lećea je preko svojih posrednika zatrazio sporazumni raskid ugovora na kraju sezone. Inače, ugovor sa crveno-belima potpisan je do juna 2023. godine.

Filipo Falko (Foto: Starsport)

Italijan je dobijao priliku, ali i pored upornih pokušaja da postane jedan od aduta, misija nije uspela. Da mu je baš svejedno i da nema motiva videlo se u utakmici protiv Radničkog iz Niša. Takvim odnosom je potpuno razočarao šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, pa je naredna dva meča Italijan bio izvan protokola. I krilni igrač je sam sebe otpisao takvim odnosom, pokazujući da nije vrhunski profesionalac.

Imali su u Zvezdi mnogo strpljenja, pokušavali da “probude” Falka, da mu daju bitnu ulogu i da potvrdi potencijal koji je pokazivao u Italiji. Levonogi dribler, međutim, nije imao uspeha u crveno-belom dresu. Malo toga je pokazao. Za razliku od većine stranaca, kod njega je izostala reakcija, želja da se stvari promene, tako da je razlaz najbolje rešenje.

Sada rastanak hoćee obe strane. Sklapanje modela rastanka je pri samom kraju.

PROČITAJTE JOŠ:

BESPLATAN ULAZ Zvezda otvara kapije za meč protiv Voždovca

Gde je nestao Panter? Može li Obradović da ga pronađe? Krajnje je vreme

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.