Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Železničar ponovo menja trenera posle serije poraza

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Napušta Pančevo - Aleksandar Linta (Foto: Starsport)

Jedna pobeda i remi posle dest kola je slab učinak. Već od subote posle poraza u Ivanjici, spominje se promena trenera na klupi novajlije u eliti.


ARGENTINA, Kup: San Lorenco i San Martin igraju od 22.00, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 2.45.


Železničar je na korak od rastanka sa Aleksandrom Lintom, a kako saznaje MaxBet Sport ostaje samo da se utanači sporazum dve strane. Čim se skocka, uslediće zvaničan kraj misije, bivšeg trenera Voždovca, Radnika iz Surdulice i Proletera na klupi ekipe iz Pančeva.

RADIKALAN POTEZ

U klubu su procenili da je pauza pravi trenutak da se povuče radikalni potez i da od srede, kada je zakazano okupljanje igrača, posle nekoliko slobodnih dana krene sa novim šefom stručnog štaba. Palicu prema saznanjima našeg portala palicu treba da preuzme Nenad Mijailović. Ako bude sve po planu debi će usledeti 21. oktobra protiv velikog rivala iz Prve lige Srbije IMT-a.

Nenad Mijailović (Foto: Instagram, printskrin / OFK Vršac)

Mladi stručnjak predvodi Kolubaru iz Lazarevca, posle odlaska Dukanca. Radio je prošle sezone u Vršcu i imao je ulogu pomoćnog trenera u Novom Pazaru.

Na startu sezonu popularnu “dizelku” je predvodio Predrag Rogan.
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.