Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Zvezda dobija novog predsednika, otkrivamo imena dva kandidata koja bi mogla da zamene Mijailovića

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Promena na čelu Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Polako se bliži istek drugog mandata Svetozara Mijailovića na čelu Crvene zvezde, a ovu ulogu obavlja od 2014. godine kada je nasledio Dragana Džajića. Usledio je uspon kluba, evropaki uspesi i titule.


PREMIJER LIGA: U ponedeljak od 21 igraju Lester – Notingem forest, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.78. 


Ipak, kako otkriva MaxBet sport aktuelni predsednik završava misiju i na njegovo mesto će da dođe naslesnik koji bude imao podršku članova. Da bi se neko kandidovao prema pravilniku mora da ima potpise od najmanje 500 članova.

Već neko vreme se spominje da će na kormilo srpskog giganta doći Draško Marković koji je visoko pozicioniran u “Telekomu”, sponzoru crveno-belih. Već je učestvovao u radu kluba. Spominje se da je moguć povratak Branka Radujka, diriktora carine. Nekoliko godina je bio član Upravnog odbora koji je doprineo stabilizaciji kluba iz “Ljutice Bogdana”.

Ostaje da se u narednom periodu ispoštuje čitava procedura, a komisija će saopstiti eventualne kandidate. Prethodna dva puta Svetozar Mijailović je bio jedini kandidat i 2018. godine dobio je podršku preko 80 posto članova koji su izašli na izbore. Broj članova je zaključen sa 30. septembrom, a eventualno novi upisani posle ovog datuma nemaju pravo da glasaju.

PREPORUČUJEMO:

AMERIKANAC PRED KAPITENSKI DEBI U PARTIZANU Nisam im otac, moj posao je da od njih izvučem najbolje… Ova uloga mi je velika čast!

8 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.