Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Zvezda donela odluku u vezi sa mladim štoperom koji je bio na meti Reala!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stefan Leković se odlikuje i odličnim skokom (Foto: Starsport)

Pojedini talenti za koje je procenjeno da poseduju kvalitet proći će zimske pripreme pod komandom trenera Dejana Stankovića. Klub je skovao plan da pored povratka Andrije Radulovića na glavnoj sceni budu braća Nikola i Jovan Mituljikić, koji su se kalili u Grafičaru i Vladimir Lučić u dresu IMT -a.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu ančester junajteda protiv Vulverhemtona je 1.60. Meč počinje u 18:30.


Na proveri će da budei i jedan stranac Ibrahim Mustafa, koji se dokazivao u Radničkom iz Sremske Mitrovice. Vagalo se i oko najtraženijeg mladog defanzivca iz omladinskog sastava Stefana Lekovića. Kako saznaje MaxBet sport defanzivac će drugi deo sezone provesti u filijali Grafičaru, a na leto sledi selidba u najbolji tim. Ovakav put je potreban defanzivcu da bi se navikao na seniorski fudbal.

Lekovic je rođen 2004.godine i u prvom delu sezone je zapao za oko mnogim klubovima na čelu sa Realom, Salcburgom, Milanom… Nedavno je produžio ugovor do juna 2024. godine i treba da postane uzdanica kluba sa stadiona “Rajko Mitić”.

KUVA SE Katalonci idu po Halanda! Laporta: Da, Barsa se vratila

Za sada mu Evrokup nepravilno piše prezime… Ako ovako nastavi, zapamtiće dobro ovog košarkaša Partizana (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.