Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Zvezda odbila da proda fudbalera u Seriju A za 2.500.000 evra!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Marko Lazetić (levo) ostaje u Zvezdi (Foto: Starsport)

Za talente mora još novca. Crvena zvezda je imala priliku da tokom januara završi posao i proda napadača u Italiju. Ipak, za sada od transfera nema ništa i nastavak misije je moguć, ukoliko dođe do povećanja obeštećenja.


BUNDESLIGA: U subotu od 15:30 igraju Bajer Leverkuzen – Union Berlin, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.88. 


Kako saznaje MaxBet sport šampion Srbije je odbio da proda Marka Lazetića u Torino. Ekipa iz “kalča” ponudila je 2,5 miliona evra plus bonuse na godišnjem nivou. Procena rukovodstva je da napadač rođen 2004. godine u bliskoj budućnosti može više da vredi.

Loptica je prebačena u polje Italijana, a crveno-beli su se izjasnili, odmah posle Nove godine i pre 15. januara, kada su popularni “bikovi” dali optimalni rok. Lazetić je u prvom delu sezone igrao i za omladinski sastav, a ukupno je odigrao 21 utakmicu, postigao je sedam golova i na terenu je proveo 800 minuta.

Ranije je interesovanje pokazao i Milan, a golgeter, koji uskoro postaje punoletan ima ugovor sa klubom do juna 2024. godine.

BIN SALMAN PRVI PUT ZAVUKAO RUKU U DŽEP Njukasl doveo igrača iz La lige za 15.000.000 evra

ZDJELAR ZA MAXBET SPORT Nikome više nije svejedno kada igra sa Partizanom! Uzećemo titulu! Svake godine idem po badnjak

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.