Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DOGOVORENO Vojvodina dovela prvo zimsko pojacanje

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Vojvodina dovela novog napadača (Foto: Starsport)

Kreću uskoro pripreme pa polako se angažuju pojačanja za nastavak sezone. Premijerno u Vojvodinu stiže jedan od najbiljih napadača, a dogovor je postignut.


Na meču Juventus – Napoli, naša kladionica nudi kvotu 3.05 za igru X2&2+.


Ivan Vukćević je posle Zete prihvatio ponudu i seli se u Novi Sad. Mladi reprezentativac Crne Gore visok je 185 cenimetra i ove sezone je zapao za oko skautima ekipe Slavoljuba Đorđevića.

Jesena za tim iz Golubovaca je odigrao 13 utakmica i postigao pet golova, a u Vojvodini očekuju da golgeter nastavi uspon i bude novi adut u drugom delu sezone.

Prema najavama Vukćević treba da potpiše ugovor na dve i po godine, a ostaje da posle Božića završi sve formalnosti i bude već na startu priprema sa novim klubom. Prema planu prozivka je zakazana za ponedeljak 10. januara u sportskom centru “Vujadin Boškov”.

ARSENAL OPET “IZVISIO” Vlahović suzio izbor, u pitanju su samo tri kluba!

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.