Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

SEHA LIGA Ubedljiv poraz Vojvodine u Skoplju u prvom meču četvrtfinala

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Rukometaši Vojvodine (Foto: Starsport)

Rukometaši Vojvodine imaju veoma male šanse da se plasiraju na Fajnal for SEHA lige. Oni su u prvom meču četvrtfinala u Skoplju izgubili od Vardara sa 38:25 (22:11). Revanš se igra u utorak u Novom Sadu od 16:30.


EVROLIGA: U petak od 20:30 igraju Olimpija Milano – Barselona, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.45.


Pred srpskim šampionom je gotovo nemoguća misija jer treba da nadoknadi 13 golova zaostatka. Od starta je bilo jasno da će dvostruki šampion Evrope da ostvari ubedljivu pobedu. Vardar je poveo sa 5:0, a potom je samo uvećavao prednost. Novosađani nisu uspeli nijednom ozbiljnije da zaprete.

Najefikasniji u Vojvodini je bio Simo Šijan sa deset golova, a pratili su ga Aleksandar Kurteš sa šest i Nikola Kovačević sa četiri. Vardar je do pobede vodio poljski rukometaš Jan Čuvara sa deset golova.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan ubedljiv u četvrtfinalu, Fajnal for SEHA lige na vidiku

Batak: Idemo u goste ekipi koja igra najlepši fudbal (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.