Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

SELIDBA IZ MADRIDA Srpski defanzivac promenio klub u Španiji

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Maraš (Foto: Starsport)

Napustio je Almeriju i na pozajmici je sa Rajo Valjekanom uspeo da sačuva status u eliti. Pred start sezone srpski defanzivac je na korak do promene kluba, ali ostaje u Španiji.


LA LIGA: U subotu od 19 igraju Valjadolid – Viljareal, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2. 


Ponovo se Nikola Maraš seli u Segundu, a igraće u trećoj ekipi na Iberijskom poluostrvu i kako sanaje MaxBet sport sledeća stanica je Alaves. Čitava procedura je uspešno završena i brzo se očekuje promocija u plavo-belom dresu.

Bivši stoper i kapiten Rada prošle sezone debitovao u Primeri. Madridski tim na kraju sezone nije iskorisio opciju da ga otkupi za 2.000.000 evra, iako je u finišu borbe za bodove bio standardan. Čekali su u Raju kraj prelaznog roka sa nadom da će cena pasti. Igrač nije hteo više da čeka, pa je prelomio da zaigra u klubu iz Vitorije.

Pre mesec dana angažovan je i Aleksandar Sedlar iz Majorke, tako da će dva centralna defanzivca pokušati da dobrim partijama ispune ambicije povratka na glavnu scenu.

PROČITAJTE JOŠ:

TSC SE NE ŠALI Topoljani doveli napadača iz Breše

GOTOVO JE Stolica više nije trener Partizana, danas promocija novog šefa struke

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.