Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SELIDBA IZ VARŠAVE Srpski reprezenzativac korak do giganta iz Grčke

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Filip Mladenović (Foto: Starsport)

Osvojio je Kup Poljske, a posle incidenata sa igračima Rakova je kažnjen sa tri meseca pauze. Ovo mu neće smetati da promeni klub i napusti Varšavu.


Španija 2 plej-of: Na meču Alaves – Eibar, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru ug 2P2+.


Filip Mladenović je sve bliži odlasku iz Legije, kao što je MaxBet Sport najavio pre mesec dana, odnosno konačnom dogovoru sa Panatinaikosom oko prelaska u redove grčkog velikana. Čim završi sa obavezama u selekciji Srbije očekuje se potpis ugovora.

U Atini treba da ima platu od 35.000 evra mesečno, što je 420.000 na godišnjem nivou, plus bonusi.

Legija je ponudila Srbinu produžetak saradnje, ali poljski klub ne želi predugo da čeka njegov odgovor. U ovom trenutku ostao je korak od zvaničnog rastanka, posle tri godine.

Mladenović je odigrao u Legiji 102 utakmice, uz 15 postignutih golova i 22 asistencije, a pre toga je dve sezone igrao za Lehiju. Ponikao je u Borcu iz Čačka, potom je igrao za Crvenu zvezdu, koju je napustio u novembru 2013. godine kao slobodan igrač. Novi uspon u karijeri je imao u Bate Borisovu, a zatim je branio boje Kelna.

Čačanin ima i 22 nastupa u dresu Srbije i našao se u startnoj postavi u martu protiv Crne Gore u Podgorici. Bio je i deo ekipe na Svetskom prvenstvu u Kataru, a upisao je nastup protiv Brazila i Švajcarske.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.