Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Teški ispiti se polažu protiv najlakših protivnika… “Dama” je na ovom pala

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kratko je trajalo slavlje Kjeze i Vlahovića (Foto: Beta/AP)

Stara je fudbalska istina da se titule osvajaju u duelima protiv takozvanih “malih” protivnika”. Pobede u derbi mečevima mogu trofeje da učine slađim, ali ređe se dešava da baš ti mečevi, između direktnih konkurenata za tron, odrede budućeg vladaoca. Možda će u Torinu tamo negde na proleće, da se gorko prisete ove pozne jeseni: Đenova – Juventus 1:1 (0:1).


Na meču Leće – Frozinone, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 3+.


Jer, Juventus je došao u goste ekipi koja nikoga nije pobedila od 11. oktobra. Od tada, pa do ovog 15. decembra osvojila je samo bod, i to protiv nejakog Empolija. Ipak, za Juventus je imala rešenje.

Sa Filipom Kostićem i Dušanom Vlahovićem od početka na terenu, Juventus je poveo u 28. minutu. Umesto Vlahovića, loptu je uzeo Kjeza i sigurno pogodio.

Ispostaviće se da je to bilo sve od “stare dame” na ovoj utakmici. Najbolji strelac Đenove, Islanđanin Albert Gudmundsen je šestim golom u Seriji A već u 48. minutu pogodio za izjednačenje.

Vrlo slabi Juventus, u čijim redovima su Kostić i Vlahović zajedno napustili teren u 68. minutu, nije uspeo da pronađe ključ za domaću bravu. Ovo nije igra vredna šampiona. Šta god rekao Alegri.

SERIJA A, 16. kolo

Petak

Đenova – Juventus 1:1 (0:1)

(Gudmundsen 48 – Kjeza 28. penal)

Subota

15.00 Leće – Frozinone

18.00 Napoli – Kaljari

20.45 Torino – Empoli

Nedelja

12.30 Milan – Monca

15.00 Fjorentina – Verona

15.00 Udineze – Sasuolo

18.00 Bolonja – Roma

20.45 Lacio – Inter

Ponedeljak

20.45 Atalanta – Salernitana

Standings provided by Sofascore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.