Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Sferopulos oprezan pred Megu: “Čeka nas potpuno drugačiji meč, moramo da ispoštujemo plan”

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Janis Sferopulos tokom meča (Foto: Starsport)

Žele košarkaši Crvene zvezde da titulu ABA lige vrate na Mali Kalemegdan. Na dobrom su putu izabranici Janisa Sferopulosa da se plasiraju u finale ABA lige jer su u prvom polufinalnom meču ubedljivo nadigrali Megu (103:73).


ABA LIGA: Budućnost dočekuje Partizan u drugom meču plej-ofa (utorak, 18.00), a kvota naše kladionice na pobedu gostiju je 1.60


Polufinalna serija igra se na dva dobijena meča, a drugi je na programu u utorak od 20 časova u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Trener crveno-belih je s dozom opreza govorio pred revanš, bez obzira na to što je njegova ekipa u prvom susretu slavila i više nego rutinski.

– Pred nama je druga utakmica polufinalne serije protiv ekipe Mege i očekujem potpuno drugačiji duel u odnosu na onaj koji smo odigrali na našem terenu. Moramo da budemo fokusirani i maksimalno skoncentrisani tokom čitave utakmice, da igramo našu igru i ispoštujemo plan.

Nemanja Nedović u duelu sa igračima Mege (Foto: Starsport)

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović takođe smatra da će Mega da odigra energičnije. On veruje da će posao oko prolaska u finale da završe u utorak.

– Mislim da će Mega da izađe sa mnogo više energije sada. Nisu kompletni, ne znam kakva je situacija sa Plavšićem, ali znam da Miljenović ne može da igra. Ovom prilikom mu želim brz oporavak jer je imao sjajnu sezonu do sada. Ako budemo opet na maksimumu i odradimo što trener bude tražio od nas, mislim da neće da bude problema. Poštujemo sve ono što su uradili ove sezone, ali znamo gde smo i da smo favoriti. Jasno je da idemo na pobedu – rekao je Nedović.

U drugom polufinalu plej-ofa ABA lige igraju Partizan i Budućnost. Crno-beli su slavili u prvom meču sa 78:67, a druga utakmica igra se u utorak od 18 sati u Podgorici.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.