Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

ŠIRI OPTIMIZAM Jovanović: Nisam zabrinut, ne bi bilo normalno da sada izgledamo najbolje!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Kapiten Branko Lazić i trener Crvene zvezde Vlada Jovanović (Foto: Starsport)

Tri trofeja su na Malom Kalemegdanu. Žele crveno-beli da tu i ostanu. Pred Crvenom zvezdom je početak novih izazova na četiri fronta.


LIGA NACIJA: Kvota naše kladionice na duplu šansu 1x u meču Mađarska – Italije (20:45) je 1.80.


U subotu Zvezda počinje sezonu. U prvom kolu ABA lige u Beograd stiže MZT. Potom sledi pakleni ritam. U oktobru će Beograđani da odigraju devet utakmica (ABA i Evroliga).

U Zvezdu je došlo dosta novih igrača. Novi je i trener. Ne može da “klikne” preko noći…

Ima puno novih igrača, potrebno je vreme da se svi naviknemo jedni na druge, to je proces, uračunali smo to i verujemo da će da bude sve kako treba  – rekao je šef struke Vlada Jovanović.

O pripremnom periodu kaže:

Odigrali smo sedam prijateljskih utakmica, pet smo pobedili, dve izgubili. Na nekima smo dobro izgledali, na nekima i ne, ali to je pripremni period, period kada treba da sagledamo neke stvari da vidimo na čemu treba da radimo. Nisam zabrinut, ne bi bilo ni normalno da sada izgledamo najbolje i da sada igramo najbolju košarku. Očekujem da svakog dana i nedelje budemo sve bolji, a da ćemo najbolje da igramo kad to bude najviše trebalo – prokomentarisao je strateg crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

FASCINANTNO Evo koliko je Mitrović postigao golova u karijeri… U društvu legendarnih napadača juri nove rekorde!

Izgubio bitku… Preminuo Radovan Radaković

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.