Budimo u kontaktu

EVROLIGA

SKANDAL DRMA BARSELONU Jasikivičijus dao igračima slobodno, pa lumpovao po Atini!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Trener Barselone, Šarunas Jasikivičijus

U Barseloni su već duže vreme nezadovoljni učinkom trenera Šarunasa Jasikivičijusa, a ono što je uradio posle utakmice sa Olimpijakosom nateraće samo još veći gnev čelnih ljudi kluba ka njemu. Barselona je vezala tri poraza u nizu, od čega su se dva desila u toku prošle nedelje u Evroligi.


ENGLESKA: U derbiju Londona Fulam dočekuje Arsenal od 15:00. Kvota na tim Mikela Artete u našoj kladionici je 1.60.


Litvanac je posle poraza od Olimpijakosa u sred duplog kola Evrolige dao igračima slobodno, a zatim se sa suprugom i jednim članom stručnog štaba provodio u noćnom izlasku u Atini. Prema pisanju portala Basketnews, klub je ozbiljno uzeo u razmatranje ovaj slučaj i treneru Barse se ne piše dobro.

Katalonce u narednom periodu očekuju dve važne utakmice, prvo protiv Manrese u domaćem šampionatu, a potom i protiv Crvene zvezde u Evroligi. Barselona nikako ne uspeva da dođe do trofeja i pored ozbiljnih ulaganja u klub i već se ranije pisalo da Litvanca jedino trofej može da zadrži na klupi.

PROČITAJTE JOŠ:

LA LIGA Sin legende čupa “slepe miševe”, španski velikan lakše diše

LIGA 1 Brest nije izdržao, Mbape u 91. minutu skratio muke “svetaca”! (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.