Budimo u kontaktu

NBA LIGA

SKANDAL U NBA Zbog ovoga je postao najomraženiji igrač! Povredio kamermana, pa brutalno kažnjen (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Trenutak kada je Dilon Bruks odgurnuo kamermana (Foto: Printskrin)

Neverovatno je šta pojedinci sebi dozvoljavaju na sportskim terenima. Jedan košarkaš se posebno ističe po prljavim potezima, zbog čega ga skoro svi “preko bare” kritikuju.


SERIJA A: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Milana protiv Udinezea je 2.35. Utakmica je na programu u 20 časova i 45 minuta.


U utakmici između Majamija i Memfisa, košarkaš potonje ekipe, Dilon Bruks, našao se u centru pažnje pošto je još jednom pronašao način da šokira ljubitelje sporta. Ovoga puta njegova žrtva nije bila akter meča, već kamerman koji je sedeo pored terena.

Naime, u pokušaju da se domogne lopte koja je odlazila u aut, igrač Grizlisa nije uspeo da stigne do nje, pa je svoju frustraciju iskalio na snimatelju. Odgurnuo ga je i tom prilikom ga povredio, pa nesrećni čovek neko vreme neće moći da obavlja svoj posao.

Zbog ovog poteza Dilon Bruks je od strane NBA lige kažnjen sa 35 hiljada dolara, dok je Memfis tu utakmicu izgubio sa 138:119.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDINA NOVA BRIGA Košmarnih pet utakmica za Vildozu! Statistika od koje se diže kosa na glavi (VIDEO)

Dobra vest za trenera Real Madrida u poslednjem trenutku pred veliki derbi u Barseloni

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.