Budimo u kontaktu

NBA LIGA

TRAGIČAR JOKIĆ Promašio dve trojke za 13 sekundi, Denver ponovo poražen

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Ne ide Nikoli Jokiću i Denveru u poslednje vreme. Čelna pozicija na Zapadu NBA lige nije sporna i moguće je da se radi o “obaranju” forme pred odlučujući deo sezone. Ipak, Nagetsi su doživeli peti poraz u minulih šest utakmica, sada od Njujorka – 116:110.


NBA: Naša kladionica nudi kvotu 2.35 za pobedu Čikaga nad Majamijem.


Bio je to potpuno izjednačen meč, a glavnu ulogu je, kao i obično imao Jokić. Međutim, srpski centar je, kao i nedavno protiv Bruklina kada je imao dva šuta za pobedu, imao dva pokušaja da povede Denver ka pobedi. Bili su to šutevi za tri poena, ali je oba promašio.

Nikola Jokić ostaje glavni favorit za MVP priznanje. Utakmicu u Njujorku je završio sa 24 poena, 10 skokova i osam asistencija.

Iznenađenje u još jednom matine terminu na zapadnoj obali SAD priredio je Orlando. Gost sa Floeride pobedio je Kliperse – 113:108, ali i dalje ima vrlo male šanse da se domogne plej-ofa.

Tabele obe konferencije NBA lige pogledajte OVDE. 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.