Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SKANDALOZNO Pepe krio metak! Preti mu kraj karijere

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Pepe na meti protivničkih igrača (Foto: Printskrin/Tviter)

Možda je planirao da igra i sledeće sezone, ali pitanje je da li će da ispuni naum. Ne zbog godina, pošto ovih praktično 39 (rođendan mu je 26. februara) odlično nosi. Međutim, Pepe se suočava sa ozbiljnom kaznom.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Sporting – Mančester siti (21:00) je 1.70.


Prema navodima portugalskih medija Pepe je na meču Porto – Sporting pokušao da od sudije sakrije metak! Našao ga je na terenu, a bacio ga je neko sa tribine na kojoj su bili navijača Porta. Međutim, fudbaler Sportinga Rikardo Ešgajo je vidio da je Pepe podigao metak iz trave i tražio je od sudije da ga preuzme. Valjda zbog načina na koji mu se obratio, igrač Sportinga je dobio žuti karton.

Ipak, Pepe na kraju nije uspio da sačuva metak, već je morao da ga preda arbitru. Ovaj ga je, potom, predao delegatu, koji je sve uneo u zapisnik. Kako navodi list Rekord, ovaj incident, uz napad na Uga Vijanu mogao da košta Pepea zabrane igranja od dva meseca do dve godine.

Ovo je trenutak kada Pepe pokušava da sakrije metak – piše u jednoj objavi na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda raspolaže najmanjim budžetom u Evroligi! Iznenadiće vas ko je na pretposlednjem mestu

Bivši košarkaš Partizana najkorisniji igrač 20. kola ABA lige!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.